Shreq, w kompie pokazuje "bład" ale nie ma to zupełnie wplywu na prace.....
[O2] FL Wymiana wyłącznika świateł na taki z funkcją AUTO
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez 1 6 Dgreg44, bo ty masz starą elektrykę jak Golf 5, tu nie ma z tego co kojarzę u siebie opcji na przeciwmgielne i w starej inne bity się zaznacza, jak cos mogę do starej napisać jakie można włączyć.
czy jest mozliwosc uruchomienia halogenow przy otwieraniu autka ? u mnie wyglada to tak
Komentarz
-
-
hubi2000, dla O2FL spróbuj Bajt 17 bit 3->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolhubi2000, dla O2FL spróbuj Bajt 17 bit 3
nie mam czujnika zmierzchu brak przelacznika AUTO
nie posiadam podswietlanych lusterek
a jak napisal kolega: instruktaż dotyczy wyłącznie Octavii 2 FL
poza tym, bez czujnika zmierzchu LH nie będzie działać.
Jeżeli ktoś nie ma czujnika ani wyłacznika Auto, to nie będzie działać, nie ważne w jakim aucie. Uwierzę, jak zobaczę filmik...
Komentarz
-
-
spacewalker, coś mi się też teraz tak wydaje->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Marcin, no co ty?
tu u nas w O2 się nie da, a w O2FL da się włączyć LH/CH poprzez przeciwmgielne
kolega hubi miesza mi w głowie, bo ma zły profil->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
No ale ja się nie nasmiewam, tylko mowie ze klonik słaby. Ostatnio moj kolega wymienił Bordnetz tylko dla tego ze zakodował tak jak KLON pokazał i nie móg dojść do ładu z bordnetzem. Kupił drugi - i to samo. Na szczęscie miałem jego autoscan i przekopiował kodowanie i wszystko wstało. a KLON mowił ze światła nie zakodowane itp. WIęc tak naprawde to huk wie co kodujesz , gdy on Ci pokazuje co innego.
Komentarz
-
-
a ja mam dodatkowe pytanie, bo nikt tego dokładnie nie napisał, albo ja nie znalazłem.
Czy w O2 FL jak się wymieni włącznik na ten z AUTO to dało by się zrobić aby zawsze działało CH/LH ? Czy żeby to wogóle zadziałało musi być ten czujnik światła?
Kolega mi aktywował tą funkcję i w maxi-dot ją widzę ale w praktyce nie działa.
Chcę aby było tak, że zawsze w położeniu AUTO włączają światła dzienne i CH/LH,
Komentarz
-
-
yelonec, bez czujnika zmierzch/deszcz nie ruszy
CH możesz ustawić bez AUTO i bez czujnika zmierzch/deszcz - pociągniesz manetką długich przed wysiadką i masz jasność
w temacie jest opisane co trzeba ustawić VCDSkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezmożesz jeszcze kupić czujnik i go schować gdzieś pod deską na trytrytkach.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz